Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 21:25

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ με τους συνεργάτες του στο δήμαρχο Καλαμάτας

Για τη δομή του ΟΚΑΝΑ που λειτουργεί στην Καλαμάτα, το ΚΕΠΕΠΨΥ, συζήτησαν στο Δημαρχείο ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Αθανάσιος Θεοχάρης, με τον δήμαρχο, Αθανάσιο Βασιλόπουλο. Τον πρόεδρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Δημητριάδης και ο σύμβουλος Αναστάσιος Τρακάκης... 

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι στον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ ότι “ο Δήμος Καλαμάτας θα είναι δίπλα σας, ώστε να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε τις δομές στο μέλλον αλλά και σε οποιαδήποτε δράση χρειαστεί”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού, Αθανάσιος Θεοχάρης σημείωσε ότι “είναι για μας σημαντικό το να στηρίζει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση τον αγώνα κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων. Έχουμε μια μονάδα στην περιοχή, η οποία λειτουργεί αρκετά χρόνια, βοηθάει τους ανθρώπους στη θεραπεία και στην αποκατάσταση, έχουμε ένα Κέντρο Πρόληψης το οποίο και αυτό έχει ένα σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία και βοηθάει από μικρές ηλικίες  να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και τις εξαρτητικές συμπεριφορές που μπορεί να εμφανιστούν και έχουμε ένα σύμμαχο τον Δήμαρχο της Καλαμάτας σε όλη αυτή την προσπάθεια”.