Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 13:47

Ρήγμα Γιάννη Ζαφειρόπουλου-Μαρίας Οικονομάκου, παραίτηση από επιτροπές

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ” 
Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, δημοτικού συμβούλου με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου, ότι παραιτείται, για προσωπικούς λόγους, από όλες τις επιτροπές στις οποίες έχει εκλεγεί ή οριστεί, όπως την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας. Ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του και εγγράφως…

Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος στη ψηφοφορία, χθες το βράδυ, για το κρίσιμο ζήτημα της ανάδειξης των αρχαιοτήτων της Υπαπαντής, διαφοροποιήθηκε για άλλη μια φορά από την επιλογή της παράταξής με την οποία έχει εκλεγεί. 

Η παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου (δηλαδή η ίδια, η Ελένη Γκλεγκλέ και ο Λεωνίδας Λιάππας) ψήφισαν υπέρ της πρότασης που υπέβαλαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αντίθετα ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος απείχε από τη ψηφοφορία, όπως απείχε η παράταξη της πλειοψηφίας. 

Σημειώνεται ότι με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου είχε εκλεγεί και ο Παύλος Κλάδης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε αμέσως μετά τη διακοπή της συνεργασίας της παράταξης με τη δημοτική αρχή, την οποία και στηρίζει. 

Στ.Μ.