Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 14:38

Φαίνεται να παρεκκλίνει ο "Ιανός" από τη Μεσσηνία

Η πορεία του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός” φαίνεται να μην ακολουθεί αυτή που είχαν εκτιμήσει οι ειδικοί, κινείται δηλαδή δυτικότερα και αυτό προκαλεί αισιοδοξία για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στη Μεσσηνία η ένταση του φαινομένου. Για την αλλαγή της πορείας του “Ιανού” έκανε αναφορά νωρίτερα, παρουσιάζοντας και τους σχετικούς χάρτες, σε συνέντευξη Τύπου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος…

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας αναφέρθηκε και στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Διοικητήριο. Όπως σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος, προκύπτει ότι η προετοιμασία που έχει γίνει και από τους Δήμους και από την Περιφερειακή Ενότητα είναι “πάρα πολύ καλή”. Επίσης μίλησε για καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που αναμένεται. 

Ειδικά σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα, τις Υπηρεσίες και το προσωπικό, ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επιφυλακή, ιδιαίτερα οι χειριστές των μηχανημάτων, όπως σε επιφυλακή έχουν τεθεί και μηχανήματα έργων από εργολαβίες της Περιφερειακής Ενότητας. 

Στ.Μ.