Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 16:43

COSMOS Fridays – Κάνε δική σου την ανδρική ζακέτα της ADIDAS μόνο με 35,90€ – 25/9/2020

COSMOS Fridays – Κάνε δική σου την ανδρική ζακέτα της ADIDAS μόνο με 35,90€ – 25/9/2020

Η απόλυτη ζακέτα της ADIDAS για άνεση κάθε μέρα!

  • Η ανδρική ζακέτα ADIDAS MUST HAVES STADIUM HOODIE είναι κατάλληλη για τη δουλειά, το σχολείο, το γυμναστήριο. Προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι χάρη στην απαλή της υφή. Η ADIDAS συνεργάζεται με τη Better Cotton Initiative ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση της βαμβακοκαλλιέργειας παγκοσμίως. Επιπλέον, το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, για να εξοικονομεί πόρους και να μειώνει τις εκπομπές των αερίων...

Κάνε δική σου την ανδρική ζακέτα της ADIDAS MUST HAVES STADIUM HOODIE για τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και στυλ..!

Αυτή τη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου κάνε δική σου την ανδρική ζακέτα ADIDAS MUST HAVES STADIUM σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 69,95€, μόνο 35,90€ !

  • Η ανδρική ζακέτα ADIDAS MUST HAVES STADIUM HOODIE έχει ελαφριά ελαστικότητα για ελευθερία κινήσεων ενώ διαθέτει ύφασμα διπλής πλέξης για άνεση κάθε μέρα. Κλείνει με φερμουάρ ενώ διαθέτει και κουκούλα ρυθμιζόμενη με κορδόνι.

Πρόλαβε super  49% COSMOS Fridays έκπτωση μόνο για την ανδρική ζακέτα ADIDAS MUST HAVES STADIUM HOODIE και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου!

Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

 

Αριστομένους 39

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου

Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET

Εδώ κερδίζεις!!!