Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 21:24

Απολογισμός αύριο από τον δήμαρχο που πάει για 20 στους 41 δημοτικούς συμβούλους

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Απολογισμό του έργου του πρώτου χρόνου της θητείας του και προγραμματισμό για το δεύτερο χρόνο αλλά και για το διάστημα μέχρι το τέλος της τετραετίας, αναμένεται να κάνει αύριο, Πέμπτη, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στο γραφείο του. Αναμένονται όμως, το επόμενο διάστημα, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν και αύριο, οι ανακοινώσεις του δημάρχου Καλαμάτας για τις “προσθήκες” που έχει προαναγγείλει. Πληροφορίες, εκτιμήσεις και φήμες μιλούν για τέσσερις δημοτικούς συμβούλους παρατάξεων της αντιπολίτευσης που η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να τους προσφέρει ρόλο σε θέσεις της συμπολίτευσης…

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε η παράταξη του δημάρχου θα φτάσει πολύ κοντά στην πολυπόθητη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού, μαζί με τους συμβούλους των παρατάξεων της Ελένης Αλειφέρη και του Δημήτρη Κουκούτση, καθώς και με τον ανεξάρτητο δ.σ. Παύλο Κλάδη, με τους οποίους συνεργάζεται, θα έχει 20 στους 41 δημοτικούς συμβούλους. 

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι η δημοτική αρχή επιδιώκει τη συνεργασία με δύο συμβούλους της παράταξης του Βασίλη Τζαμουράνη, με τον Ανδρέα Καραγιάννη και τη Μαρία Μαλαπάνη, με τη σύμβουλο της παράταξης του Μανώλη Μάκαρη, Μαρία Αγγελή και με το σύμβουλο της παράταξης της Μαρίας Οικονομάκου, Γιάννη Ζαφειρόπουλο. 

Στ.Μ.