Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 01:00

Βολές του δημάρχου κατά της Περιφέρειας για τον κόμβο κοντά στο αεροδρόμιο

Βολές του δημάρχου κατά της Περιφέρειας για τον κόμβο κοντά στο αεροδρόμιο

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ - ΤΣΑΚΩΝΑ

Αιχμηρός ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα για το γεγονός ότι δεν φρόντισε έγκαιρα να φωτίσει τον κόμβο κοντά στο αεροδρόμιο, εκεί όπου βγαίνει ο κλάδος προς Μεσσήνη του αυτοκινητόδρομου Αλλαγή - Καλαμάτα.

«Πολύ με στενοχωρεί το γεγονός ότι ο κλάδος έχει κατασκευαστεί τόσο καιρό αλλά ο κόμβος δεν έχει φωτιστεί ακόμη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας, προσθέτοντας ότι «η Περιφέρεια δεν είχε καμία ευθύνη για το δρόμο. Η μόνη της αρμοδιότητα ήταν να φωτίσει τον κόμβο. Τρεις μήνες τώρα μία αρμοδιοτιτούλα είχε… Δεν μας τιμάει η καθυστέρηση». Επιπλέον δε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ατυχήματα που γίνονται στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω της μη ύπαρξης φωτισμού και των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν στον κόμβο.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στις αρνητικές εξελίξεις, από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που δεν ενέκρινε τη συμπληρωματική σύμβαση για την προσωρινή παράκαμψη του σημείου όπου θα κατασκευαστεί η μεγάλη γέφυρα του δρόμου Παραδεισίων-Τσακώνας. Με τη συγκεκριμένη παράκαμψη ο δρόμος θα μπορούσε να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία.
Ο κ. Νίκας άφησε αιχμές για τη δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι καθυστερεί έργα τα οποία συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη. «Θα τους φάει η βουή του κόσμου» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Στ.Μ.