Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:00

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της ADIDAS στη μισή τιμή – 16/10/2020

COSMOS Fridays – Κάνε δικά σου τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της ADIDAS στη μισή τιμή – 16/10/2020

Ανέβασε το παιχνίδι σου σε άλλο level! 
Τα παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της ADIDAS PREDATOR 19.3 θα σου προσφέρουν το απόλυτο πλεονέκτημα και έλεγχο την ώρα του αγώνα. Μεταμόρφωσε και εσύ το παιχνίδι σου και κάνε το απόλαυση αφού το υπερυψωμένο σαν καλτσάκι επάνω μέρος αγκαλιάζει το πόδι χωρίς να το σφίγγει και η άνετη εσωτερική επένδυση του δίνει την απόδοση που χρειάζεται. Η ανάγλυφη επίστρωση στο μπροστινό μέρος χαρίζει μέγιστη ακρίβεια στις πάσες και στα σουτ.

Κάνε δικό σου το ποδοσφαιρικό παπούτσι της ADIDAS PREDATOR 19.3 και ζήσε το πλεονέκτημα ενός Predator..!

Αυτή τη Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου κάνε δικό σου το ποδοσφαιρικό παπούτσι της ADIDAS PREDATOR 19.3 σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 59,95€, μόνο 29,90€ !

  • Τα παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της ADIDAS PREDATOR 19.3 συντροφεύουν κάθε σου στιγμή και σου εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. Έχουν στενή γραμμή και δένουν με κορδόνια. Ενώ διαθέτει εξωτερική σόλα από καουτσούκ κατάλληλη για χλοοτάπητα.

Πρόλαβε super 50% COSMOS Fridays έκπτωση μόνο για τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της ADIDAS PREDATOR 19.3 και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου!

Επωφελήσου από τις COSMOSFridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα 3 καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

 

Αριστομένους 39

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου

Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET

Εδώ κερδίζεις!!!