Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:09

Ειδικότερες λεπτομέρειες παίρνει ο Δήμος Καλαμάτας για να βοηθήσει στον αγώνα θεραπείας της Μικρής Αναστασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Τη στήριξη της προσπάθειας από το Δήμο Καλαμάτας, στον αγώνα που γίνεται προκειμένου να συγκεντρωθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία της 7χρονης μαθήτριας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο, Αναστασίας, ζήτησε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Μαρία Οικονομάκου, επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα Ξεκινάμε”...

Ο αρμόδιος για την πρόνοια αντιδήμαρχος, Σαράντος Μαρινάκης, δήλωσε ότι αναμένονται σήμερα ειδικότερες λεπτομέρειες από τη διεύθυνση του Σχολείου για το θέμα της μικρής Αναστασίας ώστε να αποφασιστεί η συνδρομή του Δήμου. 

Η πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Μαρία Μπαρούνη, από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή το απόγευμα η Φιλαρμονική θα δώσει συναυλία για τη μικρή Αναστασία στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου θα στηθεί κουμπαράς από το Δήμο για να συνδράμει όποιος πολίτης επιθυμεί στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να μεταβεί η μαθήτρια σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ για τη θεραπεία της. Ανάλογη συναυλία είχε δώσει η Φιλαρμονική και για την προσπάθεια του μικρού Ραφαήλ, πριν από μήνες.

Στ.Μ.