Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 01:54

Κόσμια δηκτικός ο Μανώλης Μάκαρης προς τη δημοτική αρχή για την ανεξαρτητοποίηση της Μαρίας Αγγελή

Με κόσμια δηκτικές αναφορές κατά της δημοτικής αρχής η παράταξη “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη, τοποθετείται για την ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Αγγελή υπογραμμίζοντας ότι η παράταξη “συνεχίζει δυναμικά να δίνει το μαχητικό παρών σε όλους τους αυτοδιοικητικούς αγώνες αναδεικνύοντας προβλήματα, προτείνοντας λύσεις”...

Η τοποθέτηση της παράταξης του Μανώλη Μάκαρη έχει ως εξής: 

“ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 

?Ως δημοτική παράταξη, δεχόμαστε όλες τις τάσεις και απόψεις  και αποφασίζουμε με συλλογικές διαδικασίες.

 ?Το πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσαμε και με το οποίο κατεβήκαμε το 2014  και επικαιροποιήσαμε  το 2019 ήταν ξεκάθαρα, σε προοδευτική κατεύθυνση με το οποίο συμφώνησαν όλοι όσοι έλαβαν μέρος στις αντίστοιχες εκλογικές αναμετρήσεις. ?Χαιρόμαστε που μέσα από τις τάξεις του “Ανοιχτού Δήμου” έχουν αναδειχθεί σημαντικά στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση τα οποία βρίσκονται στην δικιά μας ή και σε άλλες παρατάξεις.

? Ευχόμαστε καλή επιτυχία  στην επικείμενη  προσχώρηση της κας Αγγελή  στην παράταξη του δημάρχου τον οποίο έρχεται να στηρίξει στη δύσκολη φάση που διέρχεται μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. 

? Τέλος να τονίσουμε ότι η πρόσκληση προς αποστασία που απηύθυνε ο δήμαρχος είναι μια ξεκάθαρα αντιδημοκρατική πράξη η οποία συνάδει με την γενικότερη αντιδημοκρατική συμπεριφορά της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής .

? Δυστυχώς άλλη μια χαμένη αυτοδιοικητική περίοδος για την Καλαμάτα. 

? Η παράταξή μας συνεχίζει δυναμικά να δίνει το μαχητικό παρών σε όλους τους αυτοδιοικητικούς αγώνες αναδεικνύοντας προβλήματα, προτείνοντας λύσεις”.