Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 09:38

Παράταξη Κοσμόπουλου: Ηθική συμπαράσταση στη Σάμο, προσοχή για τον κορονοϊό, σχόλιο για τις αλλαγές των αντιδημάρχων

Την ηθική της συμπαράσταση στη σεισμόπληκτη Σάμο, εκφράζει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας με επικεφαλής τον Βασίλη Κοσμόπουλο. Επίσης υπογραμμίζει την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων για αποτροπή διασποράς του κορονοϊού στην περιοχή μας. Τέλος σχολιάζει δηκτικά τις αλλαγές του δημάρχου στο σχήμα της δημοτικής αρχής…

Η παράταξη “Καλαμάτα Μπροστά” σημειώνει: 

“Η παράταξη μας αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατριδα μας :

  1. Στέλνει την σκέψη της και την αγάπη της, στο δοκιμαζόμενο νησί της Σάμου. Η πόλη μας πληγωμένη πριν χρόνια από τον Εγκελαδο, συναισθάνεται την θέση των νησιωτων συμπατριωτών μας.

Συλλυπουμεθα τις οικογένειες των νεαρών θυμάτων, ευχόμενοι παρηγορία.

Η αιτία της τραγικής απώλειας των δύο νέων, ας είναι ένα καμπανάκι και για τον Δήμο μας, όσον αφορά την άρση επικινδυνότητας παλαιών κτιρίων.

  1. Παρακαλεί τους συμπολίτες μας να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού, που αρχίζει να σφίγγει απειλητικά την περιοχή μας.
  2. Δεν σχολιάζει την ανακυκλιση των "επιτυχημένων". Πιθανον ο κ. δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".

Εκτός αν ήταν υποχρεωτικές καραμπόλες, μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου, που φιλοδόξησε να διοικήσει τον δήμο, αλλά τον εγκατέλειψε σε σύντομο διάστημα. Ίσως η αγάπη και το ενδιαφέρον τελείωσαν γρήγορα”.