Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 21:02

Παρέμβαση Τατούλη, μετά την παραίτηση Στασινόπουλου, για την “κοροϊδία” στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας

Επιλέχτηκε σήμερα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, θέμα που τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε αναταραχή, λόγω της παραίτησης του Στέλιου Στασινόπουλου, πρώην διοικητή του ΣΔΟΕ, από τη διοίκηση της εταιρίας, καταγγέλλοντας ότι ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, μεθόδευε την επιλογή ατόμου της επιροής του, αγνοώντας τα βιογραφικά των υπόλοιπων υποψηφίων. Παρέμβαση για το θέμα έκανε σήμερα η παράταξη του πρώην περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, η οποία υποστηρίζει ότι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας άλλαξε δύο φορές την προκήρυξη για την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου και ότι “οι μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και της αλαζονείας έπεσαν”...

Ειδικότερα, η παρέμβαση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη έχει ως εξής: “Η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα να θεωρεί ότι οι Αναπτυξιακές Εταιρείες που συμμετέχει η Περιφέρεια ως μέτοχος είναι «ιδιόκτητα μαγαζάκια» του, αποκαλύφθηκε πλήρως μετά τις δημόσιες καταγγελίες του τέως Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ και τέως Διευθύνοντος Συμβούλου της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.» κ. Στέλιου Στασινόπουλου. 

Ο κ.Στασινόπουλος παραιτήθηκε στις 8.1.2021 από το Δ.Σ., για να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση του στο Facebook, την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, τις μεθοδεύσεις του κ.Νίκα για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά καθώς και την προκλητική αύξηση της αμοιβής του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά 150%!!

Ο κ.Στασινόπουλος μάλιστα ο οποίος ξεκάθαρα μιλά για φωτογραφική πρόσληψη ανέφερε ότι ο εκλεκτός του κ.Νίκα θα είναι από την Άνω Μεσσηνία και επεσήμανε απευθυνόμενος στον κ.Περιφερειάρχη: «Η κοροϊδία δεν έχει τέλος».

Ο κ.Νίκας άλλαξε δύο φορές την προκήρυξη για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς να αιτιολογήσει το λόγο και φυσικά σήμερα επαληθεύτηκε η «πρόβλεψη» του κ.Στασινόπουλου...  

Μετά λοιπόν το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε». 

Ο …νοικοκύρης και …προστάτης του δημοσίου χρήματος κ. Νίκας μερίμνησε για την αύξηση του μισθού του «εκλεκτού» του!!!   

Οι μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και της αλαζονείας έπεσαν κ.Περιφερειάρχα. Από εδώ και στο εξής θα απολογείστε συνεχώς στις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές για τις παράνομες ενέργειες σας καθώς και για τις διοικητικές αποφάσεις σας, τις οποίες λαμβάνετε χωρίς να τηρείτε το νομικό πλαίσιο που τις διέπει”.