Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 07:57

Δράσεις καθαριότητας από το Save your hood στον Αλμυρό, στη Δυτική Παραλία και στη Μπούκα Μεσσήνης

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το Save your hood συνεχίζει τις δράσεις του, τον εθελοντικό καθαρισμό περιοχών στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης. “Βάζουμε τα σκουπίδια πίσω εκεί που ανήκουν, στον κάδο τους! Ορμάμε να κάνουμε τις γειτονιές μας τόσο καθαρές που θα προσέχουμε μη γλιστρίσουμε!” σημειώνει το Save your hood, που σήμερα, Σάββατο, στις 11.30 το πρωί θα κάνει καθαρισμό στο Πάρκο του Αλμυρού, επίσης σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι στο ασλύλλιο της Μπούκας και αύριο, Κυριακή, στις 12, στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας…

Όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι αυτής της πρωτοβουλίας, “η ομάδα Save your hood δραστηριοποιείται και στην Καλαμάτα από τα μέσα Δεκεμβρίου έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 7 δράσεις σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και 2 δράσεις στη Μεσσήνη, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και πιστεύει πως μπορεί να κάνει την αλλαγή και μάθει όλο και περισσότερος κοσμος να φροντίζει και να προσέχει το σπίτι του, τη γειτονιά του, τον πλανήτη.

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις της !

Λίγα λόγια για το Save Your Hood:

Τι είναι το Save your hood

Από τα Τουρκοβούνια της Αθήνας και μέσω του Facebook ξεκίνησε κατά την προηγούμενη καραντίνα η δράση του Save Your Hood, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψη μας.

Μια ομάδα νέων, λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει εθελοντική δράση και να καθαρίσει την περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν κι άλλες δράσεις, ενώ βρήκε μιμητές ανά τη χώρα.

Το όλο εγχείρημα στήθηκε και επικοινωνείται μέσω του Facebook. Εκεί γίνονται γνωστές όλες οι δράσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες του, ενώ πλέον να έχει γιγαντωθεί!

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε όλους ! Είμαστε πολλοί και το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα με τρεις δράσεις αυτο το Σαββατοκύριακο!

Καλαμάτα: Το Σαββατο στις 11:30 σας περιμένουμε στο πάρκο του Αλμυρού  για να αρχίσουμε να απλωνόμαστε σε περισσότερες ακόμη γειτονιές! 

Τη Κυριακή στις 12:00 σας περιμένουμε στην Δυτική Παραλία (συνάντηση στο ξενοδοχείο Elysian ,απο την πλευρά της παραλίας ) για να συνεχίσουμε το έργο μας στην όμορφη αυτή Παραλία μας!

 Το Σαββατο στις 13:00 σας περιμένουμε στην παραλία της Μπούκας (συνάντηση στο ξενοδοχείο GMP ) για να καθαρίσουμε το αλσύλλιο!”.