Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 16:53

Προσφορά εξοπλισμού από το Δήμο σε εθελοντικές οργανώσεις

Μια εκπαιδευτική συσκευή αντιμετώπισης πνιγμονής, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας ότι πρόσφρερε στο Παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε μια συνέχεια προσφορών για τη στήριξη τόσο της συγκεκριμένης όσο και άλλων εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής…

Ειδικότερα ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε: “Η στήριξη του Δήμου Καλαμάτας σε εθελοντικούς φορείς και ομάδες συνεχίζεται, μέσα από την κάλυψη διαφόρων αναγκών τους, είτε σε εκπαιδευτικό, είτε σε επιχειρησιακό επίπεδο. Σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρέδωσε στο Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μία Εκπαιδευτική Συσκευή Αντιμετώπισης Πνιγμονής.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Δήμος είχε προσφέρει προς το  Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ε.Ε.Σ. δύο αυτόματους απινιδωτές, έναν εκπαιδευτικό απινιδωτή και ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα.

Ο Δήμαρχος, στο πρόσωπο της Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας Δήμητρας Ψαρούλη, ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προσφορά του συνολικά αλλά και στην περιοχή μας”.