Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 15:18

Πέθανε ο Παναγιώτης Κουτρούλης, αποχαιρετισμός από το Σύλλογό του, τον “Ευκλή”

Ο Παναγιώτης Κουτρούλης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη Ο Παναγιώτης Κουτρούλης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Τον ιδρυτή του, Παναγιώτη Κουτρούλη, που πέθανε σήμερα, Πέμπτη 25 Φλεβάρη, αποχαιρετά ο Σύλλογος “Ο Ευκλής”. 

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “η Διοίκηση και τα μέλη του ''Ευκλή'' εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχονται στην αγαπημένη μονάκριβη κόρη του κα. Δήμητρα Κουτρούλη να είναι δυνατή, να θυμάται τον πατέρα της με αγάπη, όπως άλλωστε όλοι μας.

Το Δ.Σ. επίσης με ψήφισμά του στο έκτακτο συμβούλιο σήμερα (25/2ου) αποφάσισε να παρευρεθούν τα μέλη του στην Εξόδιο Ακολουθία και αντί στεφάνου, να προσφέρουν εις μνήμη του ένα ''Πρωινό Γεύμα Αγάπης'' στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος Απόρων - Ανιάτων ''Η Στέγη της Εκκλησίας''.

Το 1980 ο Παναγιώτης Κουτρούλης μαζί με μια ομάδα ανθρώπων ίδρυσε στην πόλη μας το Σωματείο του ''Ευκλή'' με τμήματα του Κλασσικού Αθλητισμού, όπως τμήμα στίβου, πάλης, ενόργανης γυμναστικής, μπάσκετ, αγωνιστικής ποδηλασίας κ.ά.

Επί σειρά ετών ο κος. Τάκης, όπως τον ήξεραν και τον προσφωνούσαν όλοι έδωσε την ψυχή του στο σύλλογο δημιουργώντας όμορφες δράσεις και πολύ συχνά μας έλεγε ότι ήταν το δεύτερο σπίτι του!

_ Η πρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου δηλώνει ότι ο ''Ευκλής'' είναι μια ''Μεγάλη και ζεστή οικογένεια'' και αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει δημόσια τον κο. Παναγιώτη για την εμπιστοσύνη, που της έδειξε από το 2011 και μαζί με τα μέλη της σημερινής Διοίκησης υπόσχονται, ότι θα συνεχίσουν το αθλητικό, κοινωνικό και εθελοντικό έργο του”.