Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 09:51

Την Πέμπτη τεστ για τον κορονοϊό από τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας και τον ΕΟΔΥ

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 
Πρωτοβουλία προστασίας της Δημόσιας Υγείας με την πρόληψη διάδοσης του κορονοϊού παίρνουν τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας διοργανώνουν την πραγματοποίηση τεστ την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου και την κεντρική πλατεία.

Όπως σημειώνουν τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας “φροντίζοντας με κάθε τρόπο, τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων όσο και για την προστασία  των πολιτών, πραγματοποιούν σε συνεργασία με το συντονιστή δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Κώστα Βλαχονδημητρόπουλο και το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, δωρεάν έλεγχο ανιχνεύσεων αντιγόνου (rapid test).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετακινηθούν στέλνοντας τον κωδικό 1 και θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και σε περίπτωση δειγματοληψίας σε ανήλικο να υπάρχει υπεύθυνη δήλωση.

Στόχος, η προστασία όλων μας μέσω:

✔ της διακοπής αλυσίδων μετάδοσης

✔ της έγκαιρης πρόβλεψης

✔ της ανίχνευσης της αντικειμενικής ασυμπτωματικής διασποράς

Η ανοιχτή δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 4 Μαρτίου, στο κατάστημα COSMOS Καλαμάτας, στην οδό Ιατροπούλου 20 & πλ. Βασιλέως Γεωργίου, από τις 08:30 – 15:30”.

 

#COSMOS #Kalamata #rapidtest #eody #ΕΟΔΥ #COVID19