Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 09:28

Η μετάδοση των εισηγήσεων της Ξενογιαννακοπούλου και του Χαρίτση κατά τη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ 
Από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας στο YouTube θα μεταδοθούν οι εισηγήσεις που θα κάνουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Αλέξης Χαρίτσης, περίπου στις 11 το πρωί (Κυριακή 28 Φλεβάρη 2021), κατά την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της κομματικής οργάνωσης…

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει σχετικά: “Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας/Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και ο Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων του νομού. Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα είναι δημόσιες και θα μεταδοθούν στον παρακάτω σύνδεσμο του Youtube:

https://www.youtube.com/user/syrizamessinias/videos”.