Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 17:24

Γερονικολός για τη διακοπή των σχολικών γευμάτων: "Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. έκανε πάλι το θαύμα του”

Γερονικολός για τη διακοπή των σχολικών γευμάτων: "Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. έκανε πάλι το θαύμα του”

Σε μια δύσκολη περίοδο για τις οικογένειες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό της προχειρότητας και του ερασιτεχνισμού, υποστηρίζει ο Μενέλαος Γερονικολός σε παρέμβασή του για τη διακοπή χορήγησης σχολικών γευμάτων στους μαθητές που τα δικαιούνται. Ο κ. Γερονικολός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής απευθύνεται και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία καλώντας τους με έμμεσο τρόπο να ασχοληθούν με τα ουσιαστικά προβλήματα αντί να κάνουν “βόλτες” στα υπουργικά γραφεία για τις εντυπώσεις…

Η παρέμβαση του Μενέλαου Γερονικολού έχει ως εξής: «Το επιτελικό κράτος της Νέας Δηµοκρατίας για µια ακόµα φορά έκανε το θαύµα του και εξαιτίας των «αρίστων» της Κυβέρνησης χιλιάδες µαθητές στη χώρα µας και στη Μεσσηνία θα µείνουν χωρίς τα σχολικά γεύµατα.

Σε µια εποχή που η µέση οικογένεια πλήττεται βάναυσα, από τις επιπτώσεις της πανδηµίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση της Νέας Δηµοκρατίας δείχνει το πραγµατικό της πρόσωπο. Αυτό της προχειρότητας και του ερασιτεχνισµού.

Τους καλούµε να σοβαρευτούν και να επιλύσουν άµεσα το ζήτηµα, προκειµένου κανένας µαθητής να µην µείνει χωρίς σχολικό γεύµα ούτε µια µέρα.

Καλούµε την κυβέρνηση και τους βουλευτές της Νέας Δηµοκρατίας να κατανοήσουν ότι η χώρα δεν µπορεί να βρίσκεται στον «αυτόµατο πιλότο».

Καλούµε τους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δηµοκρατίας να κάνουν µια ακόµα …βόλτα στα Υπουργεία, όπως καλά ξέρουν να κάνουν, µήπως και µάθουν γιατί οι µαθητές του Νοµού αναγκάζονται να µείνουν µε άδεια χέρια».