Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 08:08

“Μιλημένη” δουλειά η επιλογή συνεργάτη για την επικοινωνία της Φάρις

Παντελής Δρούγας, πρόεδρος της Φάρις, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας Παντελής Δρούγας, πρόεδρος της Φάρις, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας

Την Παρασκευή 5 Μάρτη, στη 1.30 μετά το μεσημέρι, θα ανακοινωθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας Φάρις, το πρόσωπο που έχει ή θα επιλεγεί για την υπηρεσία «Σχεδιασμός προβολής, επικοινωνίας και διαφήμισης των καλλιτεχνικών δράσεων της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ». Το θέμα είναι ότι δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά, ούτε στην ιστοσελίδα της Φάρις ούτε στην ιστοσελίδα του Δήμου, μια πρόσκληση προς όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται για να δηλώσουν και τη δική τους υποψηφιότητα. Είναι προφανές ότι πρόκειται για “μιλημένη” διαδικασία εφόσον δεν δημοσιεύτηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Τη διαδικασία αυτή την επιτρέπει ο νόμος, δεν είναι όμως αντικειμενική και ενδεχομένως δεν διασφαλίζει και τα συμφέροντα της Φάρις γιατί ίσως μπορούσε να βρεθεί πρόσωπο να κάνει την ίδια υπηρεσία και πιο ποιοτικά και πιο οικονομικά…

Σημειώνεται ότι η σύμβαση θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του χρόνου και η αμοιβή θα είναι 10.000 ευρώ. 

Όπως πάντως σημειώνεται στη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρις, “το αντικείμενο της σύμβασης, ενδεικτικά, θα έχει να κάνει με τις παρακάτω υπηρεσίες :

1) Εφαρμογή πλάνου προβολής με κάθε πρόσφορο μέσω και διαχείριση υλικού επικοινωνίας, σχετικά με τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις των τομέων της ΦΑΡΙΣ.

2) Επαφές και συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με σκοπό την προβολή των εκδηλώσεων, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών.

3) Διεκπεραίωση ενεργειών για την οργάνωση των συνεντεύξεων τύπου

4) Προώθηση ενημερωτικών δελτίων τύπου για τα social media

5) Λήψη και εκτύπωση φωτογραφικού υλικού, που αφορά τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις – δράσεις της επιχείρησης, καθώς και την επιμέλεια αρχειοθέτησης αυτού.

6) Παρακολούθηση του ημερήσιου περιοδικού και ηλεκτρονικού τύπου, αποδελτίωση και τήρηση αρχείου δημοσιευμάτων

7) Σχεδιασμό και προώθηση διαφημιστικού υλικού

Όλα τα ανωτέρα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους τομείς της επιχείρησης και τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές αυτών”.

Στ.Μ.