Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 16:53

Ο Γιώργος Μακρής νέος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Μεσσηνίας και της προσπάθειας διεύρυνσης

Με την εκλογή του δικηγόρου Γιώργου Μακρή ως νέου συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μπαίνει στη νέα του φάση ο σχεδιασμός του κόμματος για τη διεύρυνση της κομματικής του βάσης. Ο Γιώργος Μακρής ομόφωνα εκλέχτηκε συντονιστής και αναπληρώτρια συντονίστρια η γιατρός Στέλλα Μπακολέα…

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακοίνωσε σχετικά: “Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, με την συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής σε σώμα και την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος στο Νομό μας. Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα νέο Συντονιστή τον Γεώργιο Μακρή (δικηγόρο) και αναπληρώτρια συντονίστρια την Στέλλα Μπακολέα (ιατρό), καθώς επίσης και τη νέα εννεαμελή Συντονιστική της Επιτροπή. Στη νέα Συντονιστική επιτροπή, εκτός από τον Συντονιστή και την αναπληρώτρια Συντονίστρια, εξελέγησαν και θα μετέχουν οι: Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Γεωργακοπούλου Αγγελική, Ζαφειράκης Κώστας, Κιουρή Χαρά, Κορομηλάς Ηλίας, Λαγωνικάκου Ναυσικά και Λεβέντης Δημήτρης.

Οι συλλογικές πολιτικές λειτουργίες και εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών μας στο πλαίσιο της 3ης Συνδιάσκεψης, επιβεβαίωσαν τη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για την διεύρυνση του κόμματος, όπως και την αναγκαιότητα της πολιτικής και κοινωνικής του παρουσίας και δράσης στην καθημερινότητα, ιδίως σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη για τους πολίτες, τη χώρα και το νομό μας, συγκυρία της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δίπλα στη κοινωνία και ΜΑΖΙ με τους πολίτες, θα δώσουμε κι αυτή τη φορά, όλες τις μάχες που απαιτούνται για το κοινό μας ΠΑΡΟΝ, αλλά και για το ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει”.