Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 20:10

Εθελοντικοί καθαρισμοί και αυτό το Σαββατοκύριακο από το Save Your Hood σε Καλαμάτα και Πύλο

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι δράσεις εθελοντικών καθαρισμών σε παραλίες και άλλα σημεία φυσικού κάλλους και ιστορικής σημασίας, καθώς και μεγάλης επισκεψιμότητας, από το Save Your Hood. Αύριο Σάββατο και την Κυριακή οι εθελοντικές θα δράσουν στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας, ενώ επίσης αύριο Σάββατο δράση θα αναλάβουν οι εθελοντές στο Δασάκι της Πύλου…

Η ομάδα Save Your Hood “καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις που πραγματοποιούμε κάθε εβδομάδα με τη βοήθεια και του Δήμου Καλαμάτας!

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε όλους ! Είμαστε πολλοί και το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα! 

Καλαμάτα: 

Σάββατο 11:00 στη Δυτική Παραλία (συνάντηση στις βενζίνες(καζάνια), στου Μπουφέα)

Κυριακή 12:00 ,Τέρμα Δυτικής Παραλίας, Συνάντηση στο "Κτήμα Γαία"

Πύλος:

Αυτήν την εβδομάδα, το Σάββατο στις 14:14 στο Δασάκι της Πύλου σας περιμένουν οι υπέροχοι εθελοντές για να μεγαλώσουν την παρέα τους και να καθαρίσουν το Δασάκι!

Φορέστε τη μάσκα σας, στείλτε το 6 και σας περιμένουμε , πάντα με προσοχή για μία εβδομάδα καλοκαιρινή σε 3 διαφορετικές παραλίες, έρχεται το καλοκαίρι, ας τις κρατήσουμε καθαρες!

Βάζουμε τα σκουπίδια πίσω εκεί που ανήκουν, στον κάδο τους! Ορμάμε να κάνουμε τις γειτονιές μας τόσο καθαρές που θα προσέχουμε μη γλιστρίσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις στην Καλαμάτα & στη Μεσσηνία: Τσώλη Θεοδώρα: email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Κινητό : 6948736063”.