Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 07:34

Μέχρι το μεσημέρι διανομή τροφίμων και υλικής συνδρομής από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στην Αγορά

Στάθης Αναστασόπουλος, Κατερίνα Σπέντζουρα Στάθης Αναστασόπουλος, Κατερίνα Σπέντζουρα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Σήμερα, Παρασκευή 16 Απρίλη, στη μία μετά το μεσημέρι, ολοκληρώνεται η διανομή τροφίμων και υλικής συνδρομής στην Καλαμάτα, στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Χθες επισκέφθηκε το σημείο της διανομής ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος με τη διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Μεσσηνίας, Κατερίνα Σπέντζουρα που δήλωσαν ικανοποιημένοι γιατί, όπως σημείωσαν, αυτή είναι ίσως η πιο άρτια διανομή που έχει γίνει από την έναρξη εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής…

Η διανομή έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους Δήμους και σήμερα ολοκληρώνεται και στην Καλαμάτα. Τα προϊόντα και είδη που προσφέρονται είναι αλεύρι ζυμαρικά, όσπρια, φρούτα, κρέατα, τυριά, παιδικά είδη, χαρτικά, απορρυπαντικά, γραφική ύλη, είδη για άστεγους κ.α. και εκτιμάται ότι το κόστος της ανέρχεται σε 700.000 ευρώ. 

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε τη σπουδαιότητα του προγράμματος και τη συνδρομή του σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των δικαιούχων, οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι άνω των 10.000 ατόμων. Επιπλέον ευχαρίστησε τους δημάρχους του νομού για την άριστη συνεργασία τους, τη διευθύντρια και τα στελέχη της Διεύθυνσης Υγείας, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για τη συνδρομή τους και τον αρμόδιο θεματικό αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, που έχει το γενικό συντονισμό του προγράμματος ΤΕΒΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.