Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 17:04

Και άλλοι λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι στη ΔΕΗ της Καλαμάτας από το ΠΑΜΕ

«ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ» 
Άλλους 80 λογαριασμούς, με πληρωμένο το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά χωρίς το χαράτσι, παρέδωσε το ΠΑΜΕ το πρωί της Παρασκευής στη ΔΕΗ. «Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, όπου επαναλαμβάνει ότι κάθε Παρασκευή γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του χαρατσιού στα γραφεία της ΔΕΗ και παράλληλα παραδίδονται οι λογαριασμοί που έχουν πληρωθεί μέσω τραπεζών, χωρίς όμως το έκτακτο τέλος.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμη ότι «στις απειλές της κυβέρνησης απαντάμε με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη. Να καταργηθεί τώρα το χαράτσι. Καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, που βάζουν τις πλάτες τους, μέσα από τους κοινωνικούς διαλόγους, για να νομιμοποιηθούν τα μέτρα, και μετά μας εμφανίζονται σαν υπερεπαναστάτες. Το δίκιο μας θα κριθεί στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στους δρόμους. Καμία αναμονή. Κάτω η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση με λαϊκή εξουσία και οικονομία. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δείχνουν πως μπορούμε να νικήσουμε. Δείτε πόσες δυσκολίες και απώλειες καταγράφει το πολιτικό τους σύστημα, τώρα που οι εργάτες σηκώνουν κεφάλι. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!».
Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειες του ΠΑΜΕ, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6988926099 (Βαγγέλης), 6972025336 (Μπάμπης) και 6972006221 (Παναγιώτης).