Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 13:47

“Paint Plus Νίκος Γ. Νταγιόπουλος: “Εξοικονομώ-αυτονομώ” με προϊόντα Bioclima της Kraft Paints

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Με εγγύηση τη βαθιά γνώση, την εμπειρία και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες της εδώ και έξι δεκαετίες, η εταιρία “Paint Plus Νίκος Γ. Νταγιόπουλος” προτείνει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια. Τα προϊόντα Bioclima της Kraft Paints μπορούν να εξασφαλίσουν εξοικονόμηση ενέργειας 85%, ενώ το σχετικό κόστος μπορεί να καλυφθεί από το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ”!

Η KRAFT Paints έχει αναπτύξει ειδικά για το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ ∆ύο Λύσεις – Παρεμβάσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας και Αναβάθμισης Κτηρίων με ∆ύο ολοκληρωμένες ομάδες συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που φέρουν σήμανση CE, είναι προσαρμοσμένα στις ελληνικές κλιματικές συνθήκες και πληρούν τις ανάγκες του προγράμματος:

1) Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA ClimaTotal® της KRAFT Paints βασιζόμενα σε όλα τα ευρέως γνωστά θερμομονωτικά υλικά για εφαρμογή σε κατακόρυφες επιφάνειες (εξωτερικοί τοίχοι).

2) Συστήματα θερμοϋγρομόνωσης BIOCLIMA ClimaRoof® βασιζόμενα σε πολύ υψηλής θερμομονωτικής αξίας θερμομονωτικά υλικά (εξηλασμένη πολυστερίνη) για εφαρμογή σε οριζόντιες επιφάνειες (ταράτσες, δώματα).

Ο συνδυασμός τους ή

η εφαρμογή ενός από τα δύο:

-υπερκαλύπτουν τις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις του προγράμματος.

-μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας του κτηρίου έως και 65% και συνεισφέρουν στην ενεργειακή του αναβάθμιση έως και 3 ενεργειακές βαθμίδες βάσει των προδιαγραφών του «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ». Σημειώνεται ότι το τελικό ποσοστό της εξοικονόμησης ενέργειας εξαρτάται το συνδυασμό των υπόλοιπων παρεμβάσεων που θα προταθούν, πχ σύστημα θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας, αντλία θερμότητας, αλουμίνια, συστήματα σκίασης, από το πάχος και το είδος του μονωτικού υλικού, από τον τρόπο εφαρμογής του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης που έχει επιλεγεί, την υφιστάμενη ενεργειακή βαθμίδα του κτηρίου (βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α) καθώς και την κλιματική ζώνη του ακινήτου.

-συμβάλλουν στην μείωση των δαπανών για θέρμανση-ψύξη.

-συνεισφέρουν στη βελτίωση της υγιεινής και της άνεσης στο εσωτερικό περιβάλλον των κτηρίων (μείωση υγρασίας, μούχλας, αύξηση θερμικής άνεσης).

-βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2 έως και 50%.

Ταιριάζουν με κάθε αρχιτεκτονικό ύφος και αναβαθμίζουν αισθητικά τα κτήρια και εν γένει την ποιότητα ζωής.

 

Νίκος Γ. Νταγιόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ

Είρας 6 & Θουρίας, Καλαμάτα 241 34

 

Τηλ. Κέντρο : 27210 – 62345

Fax: 27210 - 62347 

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.