Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 08:29

Ο Άγγελος Χρονάς στον Ερυθρό Σταυρό Καλαμάτας

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στο πλευρό του Παραρτήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τόνισε ο Άγγελος Χρονάς, ενταταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα υγείας και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας (ΚΕΠΕΠΨΥ) σε συνάντησή του με την πρόεδρο του παραρτήματος, Δήμητρα Ψαρούλη…

Όπως σημειώνει ο ίδιος σε σχετικό δελτίο Τύπου, “κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χρονάς μετέφερε στην δραστήρια Πρόεδρο, τόσο τις δικές του ευχαριστίες, όσο και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για το πολύπλευρο έργο που προσφέρει το παράρτημα της Καλαμάτας, το οποίο είναι αξιέπαινο και αναγνωρισμένο από όλους τους πολίτες.

Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και το ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας, στο οποίο είναι Πρόεδρος ο κ. Χρονάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Μεσσηνίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το διαχρονικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δε χρειάζεται συστάσεις. Ακόμα και στην πανδημία η παρουσία του και η δράση του είναι συνεχής και αθόρυβη και οφείλουμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε το έργο του και ως Περιφερειακή Αρχή σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε στο πλευρό του» και συμπλήρωσε «σε εποχές δύσκολες ο εθελοντισμός αποτελεί μία φωτεινή ένδειξη πως τίποτα δεν έχει χαθεί και υπάρχει πάντα κάτι ή κάποιος που μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να αποκτήσουμε και πάλι την αισιοδοξία μας και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο»”.