Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 13:06

Δίκαιη αντιμετώπιση όλων των επαγγελματιών και όχι κατάληψη όλης της πλαζ της Καλαμάτας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΑΣΟΥ ΑΓΓΕΛΗ 
Στην πλαζ της Καλαμάτας χρειάζεται να μείνουν ελεύθεροι, από ξαπλώστρες, χώροι όχι μόνο για τους πολίτες που δεν θέλουν να καθίσουν στα καταστήματα αλλά και για την περίπτωση που μια θαλάσσια χελώνα βγει για να γεννήσει τα αυγά της. Αυτό τόνισε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Τάσος Αγγελής, πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, εκλεγμένος με την παράταξη της Ελένης Αλειφέρη, η οποία συνεργάζεται με τη δημοτική αρχή..

Ο Τάσος Αγγελής σημείωσε ότι έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση οι χώροι που θα μείνουν ελεύθεροι στην πλαζ θα είναι μικροί και λίγοι και με έμμεσο τρόπο έκφρασε την αντίθεσή του γι’ αυτό. 

Επιπλέον όμως ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε σε μια αδικία που υφίστανται επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Παραλία, οι οποίοι δεν μπορούν να απλώσουν ξαπλώστρες δεξιά και αριστερά της φάτσας του καταστήματός τους, επειδή γειτονεύουν με άλλα καταστήματα. Αντίθετα, συνέχισε, άλλες επιχειρήσεις απλώνουν τις ξαπλώστρες σε μεγάλη ακτίνα δεξιά και αριστερά της φάτσας των καταστημάτων επειδή οι χώροι αυτοί είναι ελεύθεροι. 

Στ.Μ.