Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 16:00

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο και πορεία στο Διοικητήριο

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο και πορεία στο Διοικητήριο

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ
Μόνο το ΠΑΜΕ έσωσε κάπως τα προσχήματα, αφού ήταν η μόνη οργάνωση που πραγματοποίησε στην Καλαμάτα κινητοποίηση, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και της στάσης εργασίας της ΓΣΕΕ. Το ΠΑΜΕ έκανε απεργιακή συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο και στη συνέχεια πορεία μέχρι το Διοικητήριο, με σκοπό την παράδοση των αιτημάτων των εργαζομένων στον αντιπεριφερειάρχη…

Στη συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο μίλησε ο Γιώργος Μπαρδαμάσκος, εκπαιδευτικός, ενώ στο Διοικητήριο παραδόθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ στους συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Αλευρά, ο οποίος απουσίαζε.
Ο Γιώργος Μπαρδαμάσκος μίλησε για τη γενική επίθεση που έχουν εξαπολύσει η τρόικα και η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, την εργατική τάξη. Μια επίθεση που αφαιρεί και τα τελευταία κεκτημένα, βγάζοντας τους μισούς εργαζόμενους στην ανεργία και τους άλλους μισούς να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και 365 ημέρες το χρόνο.
Ο εκπαιδευτικός του ΠΑΜΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να αγωνιστούν ενάντια στα μονοπώλια και για να πάρει την εξουσία ο λαός, ώστε να καρπώνεται ο ίδιος τον πλούτο που βγάζει ο ιδρώτας του.
Στ.Μ.