Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 07:55

Εργασίες στη Νέα Είσοδο για νέο ασφαλτοτάπητα

Εργασίες στη Νέα Είσοδο για νέο ασφαλτοτάπητα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ξηλώματος του παλιού ασφαλτοτάπητα και στρώσης νέου, από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στο πλαίσιο εργασίας προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει ακόμη εργασίες διαγραμμίσεων και τοποθέτησης σημάτων οδικής κυκλοφορίας…

Η Περιφερεική Ενότητα Μεσσηνίας ανακοίνωσε σχετικά: “Ξεκίνησε, με εργασίες φρεζαρίσματος του ασφαλτοτάπητα, η εργολαβία ασφαλτόστρωσης της Νέας Εισόδου Καλαμάτας. Το έργο, προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ και τίτλο: «Συντήρηση-Βελτίωση-Αναβάθμιση ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας (τμήμα Καλαμάτα-Ασπρόχωμα-Μεσσήνη-Πύλος)», χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. 

Το έργο προβλέπει, σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, εργασίες κατασκευής νέου τάπητα κυκλοφορίας καθώς και εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Ο στόχος το έργου είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ειδικά στην υπόψη οδό η οποία παρουσιάζει αυξημένη κίνηση και γενικότερα η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην είσοδο της πόλης της Καλαμάτας”.