Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 07:45

Ξενογιαννακοπούλου-Χαρίτσης σήμερα στην Καλαμάτα, Ξανθός αύριο σε μονάδες υγείας της Μεσσηνίας

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Αλέξης Χαρίτσης θα μιλήσουν σήμερα, Τετάρτη 31 Ιούλη, σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στις οχτώ το βράδυ στο “Καφέ Σινέ”. Αύριο, Πέμπτη, ο Ανδρέας Ξανθός με τον Αλέξης Χαρίτση θα περιοδεύσουν σε μονάδες υγείας στην Κυπαρισσία, τον Μελιγαλά και την Καλαμάτα. Σκοπός της δραστηριότητας των κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξουν την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα στο πολιτικό επίπεδο, την υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και να προβάλουν την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την προοδευτική διακυβέρνηση…

Απόψε στις οχτώ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτής,  τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής Μεσσηνίας, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα μιλήσουν στο “Καφέ Σινέ” με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την πανδημία, τις επιπτώσεις στην οικονομία και κοινωνία και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προοδευτική διέξοδο.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις μελών και συμμετεχόντων.

Αύριο ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής Ρεθύμνου, τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  πρώην υπουργός Υγείας και ο Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με τον Σταμάτη Βαρδαρός, πρ. αν. γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας θα επισκεφθούν στις εννιά το πρωί το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Εκεί θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων και με τον διοικητή, Δημήτρη Λαμπρόπουλο. 

Στις 11 το πρωί θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά και τις 12.30 το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου θα έχουν συναντήσεις με τα Σωματεία Εργαζομένων και την διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη.