Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 11:40

Σχόλιο του δημάρχου για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του για τη συμβολή του Αλέξη Χαρίτση στο Φεστιβάλ Χορού

Ότι αναγνωρίζει τη συμβολή του Αλέξη Χαρίτση για τη συνέχιση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δήλωσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος όμως πρόσθεσε ότι και άλλοι έχουν υποστηρίξει το θεσμό, αποφεύγοντας και πάλι να σημειώσει ότι ο Αλέξης Χαρίτσης, ως υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, έδωσε τη δυνατότητα στους διοργανωτές του Φεστιβάλ να προχωρήσουν σε ένα προγραμματισμό με προοπτική περισσότερων χρόνων, αφού για πρώτη φορά εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση τριετούς, αντί μονοετούς, διάρκειας…

“Όσον αφορά τις καταγγελίες εις βάρος μου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αν αναγνωρίζω ή όχι τη στήριξη του πρώην υπουργού του, κ. Χαρίτση, στο Φεστιβάλ Χορού, έχω αναφερθεί πολλές φορές στον κ. Χαρίτση, με τα καλύτερα λόγια προφανώς, και αναφέρθηκα και πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2021” είπε ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος και συνέχισε προσθέτοντας ότι πολλές φορές έχει αναφερθεί στον Αλέξη Χαρίτση “ όπως βέβαια αναφέρθηκα και σε πρώην υπουργούς, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, υπουργός Πολιτισμού, και βέβαια σε όλους τους δημάρχους, που αυτοί κινούνται πάντα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά”. 

Κατά τα άλλα ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι και φέτος το Φεστιβάλ Χορού ήταν εντυπωσιακό και είπε επίσης ότι οι κάτοικοι του Δήμου πρέπει να είναι υπερήφανοι γι’ αυτή τη διοργάνωση.

Στ.Μ.