Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 20:14

Επιδότηση 50% από το Επιμελητήριο για συμμετοχή σε έκθεση στην Κίνα!

Επιδότηση 50% από το Επιμελητήριο για συμμετοχή σε έκθεση στην Κίνα!

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
Μια καλή ευκαιρία προβολής των μεσσηνιακών τροφίμων και ποτών σε μια από τις σπουδαιότερες παγκοσμίως εκθέσεις, τη «Sial China», που γίνεται στη Σαγκάη, δίνει στις επιχειρήσεις του Νομού το Επιμελητήριο. Θα επιδοτήσει τη συμμετοχή στην έκθεση σε ποσοστό 50%...

«Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχή μας, προτίθεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ετήσια Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL CHINA”, που διοργανώνεται στη Σαγκάη (Κίνα) από 7-9 Μαΐου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο Shanghai New International Expo Center», σημειώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στη σχετική ανακοίνωσή του, που συνεχίζεται ως εξής: «Η παραπάνω Έκθεση που πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και θεωρείται από τις σημαντικότερες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, καθώς η Σαγκάη αποτελεί το κέντρο της οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας της ηπειρωτικής Κίνας, δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Κίνας, ενώ το λιμάνι της είναι σταθερά πρώτο στο κόσμο στη διακίνηση φορτίων και δεύτερο στη διακίνηση containers μετά τη Σιγκαπούρη.
Δεδομένης της διεθνούς συγκυρίας και των προβλημάτων που υπάρχουν, ο εξαγωγικός προσανατολισμός, τώρα περισσότερο από ποτέ, αποτελεί διέξοδο για την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση που ασφυκτιά. Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα επιδοτήσει κάθε επιχείρηση, που θα συμμετάσχει στην Έκθεση, με το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής της.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επιμελητήριο με την κα. Αναστασία Βασιλοπούλου και τον κ. Γιώργο Γκούμα, στα τηλ. 27210 62212, 62215, 62200 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».