Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 21:49

Ευρύτατης αποδοχής ο Κωνσταντίνος Καράμπελας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Ο Κωνσταντίνος Καράμπελας πλαισιωμένος από τον Λάμπρο Μαρωνίτη και τον Διονύση Αθανασόπουλο, σε εκδήλωση στο Πάνω Ψάρι Ο Κωνσταντίνος Καράμπελας πλαισιωμένος από τον Λάμπρο Μαρωνίτη και τον Διονύση Αθανασόπουλο, σε εκδήλωση στο Πάνω Ψάρι

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με ευρύτατη πλειοψηφία και με επαινετικά λόγια από τις περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο Κωνσταντίνος Καράμπελας. Κατάγεται από το Κακαλέτρι…

…του τέως Δήμου Είρας, με θητεία στο Δήμο Περιστερίου, στον οποίο είχε υπηρετήσει ως αντιδήμαρχος.
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καράμπελα έχει βρει έναν εργατικό, αποτελεσματικό και συναινετικό συνεργάτη, ο οποίος καταφέρνει να κρατάει ανοιχτό δίαυλο συνεννόησης με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα το Περιφερειακό Συμβούλιο να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Γιάννης Σγουρός λοιπόν δεν είχε κανένα λόγο να προτείνει άλλο πρόσωπο ως πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και για το δεύτερο μισό της θητείας, ενώ η πρόταση του περιφερειάρχη υποστηρίχθηκε ομόφωνα από την παράταξη του.
Στις εκλογές που έγιναν στο Σώμα, ο Κωνσταντίνος Καράμπελας έλαβε 80 ψήφους επί 92 συνολικά ψηφοδελτίων (τα 12 ήταν λευκά).
Ο Κωνσταντίνος Καράμπελας επισκέπτεται τακτικά τη Μεσσηνία, είναι ο εκπρόσωπος του Ομίλου Φίλων της Νέδας και καταβάλλει προσπάθειες για την προστασία του ποταμού και την υλοποίηση ήπιων παρεμβάσεων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή και τα γύρω χωριά.
Στ.Μ.