Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 11:12

Πρώτο μέλημα οι λακκούβες…

Πρώτο μέλημα οι λακκούβες…

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ
Ένα χρόνιο και κυριολεκτικά... τρανταχτό πρόβλημα, αυτό της σωστής επούλωσης των λακκουβών στους δρόμους του Δήμου και ιδίως της Καλαμάτας, είναι το πρώτο με το οποίο έχει καταπιαστεί ο νέος αντιδήμαρχος Συντηρήσεων, Χρίστος Ριζάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Ανδρέα Καραγιάννη, που ανέλαβε πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ.

Ο Χρίστος Ριζάς από την πρώτη κιόλας ημέρα των νέων του καθηκόντων είχε επαφές ώστε να εφαρμοστεί ένας νέος και αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος των λακκουβών. Έχει διαπιστώσει ότι μέχρι τώρα η επούλωση δεν γινόταν με το σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα οι λακκούβες να ξανανοίγουν γρήγορα μετά την επούλωσή τους και μάλιστα να μεγαλώνουν…
Αποφάσισε λοιπόν να γίνει προμήθεια των απαιτούμενων μηχανημάτων και υλικών, ώστε οι λακκούβες να κλείνουν τόσο καλά που για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην επανεμφανίζεται το πρόβλημα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δούμε στους δρόμους της πόλης τους εργάτες του Δήμου που θα αναλάβουν να δώσουν μακροχρόνια λύση στο ζήτημα λακκούβες.
Στ.Μ.