Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 01:41

Πέτυχαν το στόχο οι «Τοξότες Καλαμάτας»

Πέτυχαν το στόχο οι «Τοξότες Καλαμάτας»

ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Πέτυχαν διάνα οι αθλητές του Συλλόγου «Τοξότες Καλαμάτας», που επέστρεψαν από τους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστού Χώρου (απόστασης 18 μέτρων), που έγιναν στην Αθήνα, με ένα χρυσό μετάλλιο από την Τζίνα Κακάρογλου και με πολλές ακόμη θαυμάσιες επιδόσεις.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξότες Καλαμάτας συμμετείχε στους αγώνες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με 12 αθλητές στην κατηγορία Ολυμπιακού (Recurve) και με δύο αθλητές στην κατηγορία Σύνθετου (Compound) Τόξου. Όπως σημειώνουν οι «Τοξότες Καλαμάτας» στο σχετικό δελτίο Τύπου, «Ο σύλλογός μας κατάφερε να αποσπάσει για δεύτερη φορά ένα χρυσό μετάλλιο. Η αθλήτριά μας Τζίνα Κακάρογλου, με συνολική βαθμολογία 522 βαθμούς, τερμάτισε πρώτη στη Β’ Εθνική Κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στην κατηγορία του Σύνθετου Τόξου Ανδρών ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Γάλλος τερμάτισε 5ος στην κατηγορία του, χάνοντας για μόλις 6 βαθμούς την άνοδό του στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μας κατάφεραν να βελτιώσουν τους συνολικούς βαθμούς βολών τους, δηλώνοντας έτσι πως οι επιτυχίες της ομάδας μας δε σταματούν εδώ!
Για άλλη μια φορά η ομάδα μας είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία δημιούργησε αίσθηση στους διοργανωτές, αλλά και στους υπόλοιπους Συλλόγους, με την άρτια συγκρότησή της και την ομόνοιά της, αναδεικνύοντας το «ευ αγωνίζεσθαι».
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Καρμοίρη, χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και εμψύχωση του οποίου η ομάδα μας δε θα ήταν σήμερα αυτή που είναι. Του ευχόμαστε όλοι μας καλή επιτυχία σε όλους τους νέους στόχους του».