Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 01:00

Η νέα διοίκηση της Αερολέσχης Καλαμάτας και οι στόχοι της

Η νέα διοίκηση της Αερολέσχης Καλαμάτας και οι στόχοι της

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Δ. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ
Η προσέλκυση νέων στον αεραθλητισμό. Αυτός είναι βασικός στόχος της νέας Διοίκησης της Αερολέσχης Καλαμάτας…

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες πρόεδρος της Λέσχης εξελέγη ο Δημήτρης Αθανασούλιας, αντιπρόεδρος ο Νίκος Κωνσταντέλος, γραμματέας ο Νίκος Πλατανίτης, ταμίας ο Βασίλης Πιερράκης, έφορος αεραθλητικών ο Θανάσης Φενέκος, Έφορος Λέσχης ο Γιώργος Ζαχαριάς και έφορος περιουσίας ο Δημήτρης Κούμανης.
Ο πρόεδρος, Δημήτρης Αθανασούλιας, σε μήνυμά του σημειώνει: «Η αγάπη για τις πτήσεις και το αεροπλάνο καθώς και ο αθλητισμός που πηγάζει από αυτό, είναι αυτά που δημιούργησαν την ανάγκη της ύπαρξης και δραστηριοποίησης της Αερολέσχης Καλαμάτας. Στους στόχους είναι η ανάπτυξη, διάδοση του αεροπορικού πνεύματος, καθώς και η προβολή της σπουδαιότητας της αεροπορίας με κάθε πρόσφορο μέσο.
Η Μεσσηνία είναι τόπος ιδανικός για την ανάπτυξη διαφόρων αεραθλημάτων, που ιδίως αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μπορούν να δώσουν μία εναλλακτική πρόταση αθλητισμού στους νέους μας.
Με εξωστρέφεια και δυναμισμό το νέο Δ.Σ. σχεδιάζει να κινηθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου με δράσεις που θα πραγματοποιηθούν να ενισχυθεί το ενδιαφέρον του κοινού για την αθλητική αεροπορία, το ανεμοπορικό άθλημα, τον αλεξιπτωτισμό πλαγιάς, τον αερομοντελισμό κλπ καθώς και να ικανοποιήσουν τα μέλη που αγαπούν τον αεραθλητισμό!».