Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 13:51

Η θάλασσα «κατάπιε» το δρόμο στη Μικρά Μαντίνεια

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Μια τεράστια τρύπα συνάντησαν σήμερα το πρωί οι περαστικοί από τη Μικρά Μαντίνεια. Ήταν τρύπα στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του ηρώου, η οποία άνοιξε από την υποσκαφή που προκαλεί η θάλασσα…

(φωτογραφίες)

Η υποσκαφή αυτή άφησε στον αέρα και τον αγωγό ύδρευσης, ενώ πιο δίπλα βρίσκεται ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης. Πάντως στους αγωγούς δεν προκλήθηκε κάποια βλάβη.
Στο χώρο της ζημιάς βρέθηκαν το πρωί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρίστος Ριζάς, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Τζαμουράνης και άλλοι μηχανικοί του Δήμου.
Παρά την τρύπα η κυκλοφορία δεν διακόπηκε αλλά διεξάγεται ακόμη από το ένα ρεύμα.
Όπως σημείωσε ο κ. Ριζάς, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με τη σκυροδέτηση και ανάλογα με την έκταση της υποσκαφής η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι αύριο.
Επίσης ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι η εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την προστασία της ακτογραμμής της Μικράς Μαντίνειας, έχει αναλάβει την αποκατάσταση της διάβρωσης που έχει γίνει στο δρόμο, από τη θάλασσα, με τη ρίψη φυσικών υλικών. Επίσης το έργο για την κατασκευή των «ποδιών» που θα ανακόπτουν τη δύναμη των κυμάτων, έχουν και αυτές ξεκινήσει.
Στ.Μ.