Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 10:44

Μαζί με τους απεργούς του Νοσοκομείου οι καθηγητές για τη δημόσια υγεία και παιδεία

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
Κοινή διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, μπροστά από το Δημαρχείο, οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Καλαμάτας, οι οποίοι απεργούν για τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της υγείας…

Τη συγκέντρωση στον πεζόδρομο, στις επτά το απόγευμα, έχει διοργανώσει το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και σε αυτή θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και της υγείας γενικότερα.
Οι δε εκπαιδευτικόι θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για το αντισυνταγματικό και αυταρχικό μέτρο της επιστράτευσής τους. Σε ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ σημειώνονται σχετικά τα εξής: «Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας σε εφαρμογή των εισηγήσεων της ΟΛΜΕ, για συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και των αποφάσεων της Γ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας για συνέχιση του αγώνα έως ότου αυτός δικαιωθεί, αποφάσισε και καλεί τα μέλη της στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 7/6/2013 ημέρα εκδίκασης της προσφυγής μας στο Σ.Τ.Ε. για την επίταξής μας και ώρα 19:00΄ στον πεζόδρομο της Αριστομένους μπροστά από το Δημαρχείο.
Το συλλαλητήριο συνδιοργανώνουμε από κοινού με τα σωματεία εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συμμετέχουν το σωματείο εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και η Ένωση συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας.
Ας δώσουμε μαζικά το παρών, για να βροντοφωνάξουμε κατά των μέτρων που υποβαθμίζουν - απαξιώνουν την Παιδεία και την Υγεία αλλά και καταπατούν την Δημοκρατία».