Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 00:17

Εταιρία υδροπλάνων θέλει να φτιάξει υδατοδρόμιο στην Καλαμάτα

ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Υδατοδρόμιο θέλει να αποκτήσει στην Καλαμάτα η εταιρία «Hellenic Seaplanes S.A./Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.», κάτι που ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, χαρακτήρισε ως εξαιρετικά ευπρόσδεκτο. Η εταιρία έχει ζητήσει συνάντηση με το δήμαρχο, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις...

…επόμενες ημέρες. «Λαμβάνουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την εταιρία μας με σκοπό να αιτηθούμε συνάντηση μαζί σας προς συζήτηση και κατάθεση προσφορά μας για αδειοδότηση Υδατοδρομίου στο Δήμο σας. Η εταιρία μας, η οποία έχει εξασφαλίσει μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο από επενδυτικό κολοσσό του εξωτερικού, ξεκινά με βάση την εξασφάλιση λειτουργίας όσο περισσότερων Υδατοδρομίων μπορούμε με άξονα για την ανάπτυξη δικτύου Υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα», γράφει στην επιστολή του προς το δήμαρχο ο διευθύνων σύμβουλος της «Hellenic Seaplanes S.A» Νικόλας Χαραλάμπους.
Όπως εξηγεί ο ίδιος, «η συμβολή της Δημοτικής Αρχής στην ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του Υδατοδρομίου είναι καθοριστική. Είμαστε λοιπόν στη διάθεσή Σας για αναλυτική και εξαντλητική συζήτηση των επιλογών ως προς το χώρο προσγείωσης των υδροπλάνων, αλλά και ελλιμενισμού τους, ώστε να διασφαλιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ασφαλέστερη λειτουργία τους, έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην παρακάμπτουν το Νομό ή να διακυβεύουν την ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για πιθανή συνάντηση στο συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και για κάποια από τα στελέχη μας, τα οποία θα έρθουν από το εξωτερικό».
Στ.Μ.