Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 01:30

Ο Δ. Κουκούτσης είπε ότι θα κάψει και θα λιώσει όσους εμποδίσουν το χρυσαυγίτικο φεστιβάλ!

Ο Δ. Κουκούτσης είπε ότι θα κάψει και θα λιώσει όσους εμποδίσουν το χρυσαυγίτικο φεστιβάλ!

ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Θα τους κάψει, θα τους πατήσει, θα τους λιώσει… όλους όσοι αντιδρούν με την πραγματοποίηση του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα, απείλησε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Κουκούτσης, σε κομματική ομιλία που έδωσε στην Πάτρα…

Σε ένα χρυσαυγίτικο παραλήρημα ο Δημήτρης Κουκούτσης δόξασε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, λέγοντας ότι «και αν δεν υπήρχε η 21η Απριλίου ούτε τουαλέτες στα χωριά θα είχαμε», μίλησε για το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ «και τους λοιπούς φλώρους», ενώ άφησε σεξιστικά υπονοούμενα για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καλώντας  τους χρυσαυγίτες να αποφεύγουν  τις… επαφές μαζί τους!
Για το χρυσαυγίτικο φεστιβάλ στο λιμάνι της Καλαμάτας και τις αντιδράσεις που προκαλεί ο Δημήτρης  Κουκούτσης τόνισε, αφού πρώτα αναφέρθηκε «στο ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους λοιπούς φλώρους», ότι εάν πάνε να εμποδίσουν την εκδήλωση «ξέρετε τι θα τους πω; Θα το κάνω 3 και 4 Αυγούστου (το φεστιβάλ) και θα σας κάψουμε όλους και ας τολμήσει κάποιος να έρθει απέναντί μας»!
Αναφερόμενος σε βουλευτές της Ν.Δ. σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πολλοί βουλευτές από τη Ν.Δ. ξέρετε αρχίζουν να μας κλείνουν το μάτι. Χάνουν τις έδρες τους οι άνθρωποι, πού θα βρουν 8.000 σήμερα ρε παιδιά; Αρχίζουν και μας κλείνουν το μάτι. Ένας μάλιστα μου έλεγε στο περιστύλιο ότι <τι βλάκας πιάστηκα μωρέ, έβαλα με τη Ν.Δ. και βγήκα, με εσάς έπρεπε να βάλω>».
Αποσπάσματα από την κομματική ομιλία  του Δημήτρη Κουκούτση και του επίσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη παρουσίασε  στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός  σταθμός ALPHA.
Στ.Μ.