Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 21:25

Συνάντηση διοργανώνει η Αντιφασιστική Κίνηση για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Νέα συνάντηση με σωματεία, συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες, για το συντονισμό των δράσεων απέναντι στο φεστιβάλ που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας…

Η συνάντηση θα γίνει στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Σημειώνεται ότι ανάλογη πρωτοβουλία συντονισμού των δράσεων των Σωματείων έχει αναλάβει και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο τον Ιούλιο θα πραγματοποιήσει συναυλία στο λιμάνι και συλλαλητήριο.
Σε ό,τι αφορά την Αντιφασιστική Κίνηση, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η συνάντηση της Παρασκευής θα γίνει «για κατάθεση προτάσεων και συντονισμό δράσεων εναντία στο 1o Ρατσιστικό φεστιβάλ μίσους, που θέλουν να διοργανώσουν στην πόλη μας στις 3 και 4 Αυγούστου οι τοπικοί υποστηρικτές των Ναζί.
Το δημοτικό συμβούλιο και το λιμενικό ταμείο, αγνοώντας επιδεικτικά την αποδοκιμασία που έχει εκφραστεί από φορείς και σωματεία της πόλης αλλά και πανελλαδικά, αποφεύγουν να τοποθετηθούν ξεκάθαρα.
Καλούμε το λαό της Καλαμάτας να αναλάβει δράση και να στηρίξει τις αντιφασιστικές εκδηλώσεις με σκοπό να ακυρωθούν τα προκλητικά για τον τόπο μας σχέδια των νεοναζί.
Φασιστικά φεστιβάλ δεν έχουν θέση πουθενά...!!!
Καμία ανοχή ποτέ και πουθενά στους απόγονους των ναζί…».