Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 11:16

Μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης ζητάει το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες ότι η κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών και οι απολύσεις υπαλλήλων θα έχουν κόστος που θα πληρώσουν όλοι, τονίζει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, που καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης…

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση, για τις 10:30 το πρωί της Τρίτης, κάτω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου.
Σε ανακοίνωσή του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ τονίζει: «Οι προθέσεις των τροίκανών και των υποτακτικών τους (Ελληνική Κυβέρνηση) έχουν πλέον αποκαλυφθεί.
Η εκπεφρασμένη άποψή τους για το δημόσιο τομέα «ότι παράγει ελλείμματα πρέπει να καταργηθεί» μπήκε προ πολλού σε εφαρμογή. Τα δημόσια Νοσοκομεία, τα δημόσια σχολεία, οι κοινωνικές δομές των Δήμων και του Κράτους, το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να καταργηθούν.
Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι χρήστες αυτών των υπηρεσιών είμαστε εμείς και η κατάργησή τους θα επιβαρύνει τον οικογενειακό και προσωπικό προϋπολογισμό μας που δυστυχώς είναι πενιχρός έως και ανύπαρκτος.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχίσουν την καταστροφική και αναποτελεσματική πολιτική τους αυτοί που μετέτρεψαν την κοινωνία μας σε ζούγκλα και μας συμπεριφέρονται όπως τα άγρια θηρία «χτυπώντας» τον αδύναμο την κατάλληλη στιγμή.
Στόχος τους είναι η κατάργηση του δημόσιου τομέα και η απόλυση εργαζομένων ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αφεντικών, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία και τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής.
Η ΑΔΕΔΥ θα κλιμακώσει τον αγώνα όλων των εργαζομένων για να μην περάσουν οι απολύσεις των συναδέλφων μας και για την ακύρωση των καταστροφικών, αναποτελεσματικών και άδικων μνημονιακών πολιτικών.
Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ είναι αλληλέγγυο στους συναδέλφους μας που απολύονται δηλώνοντας ότι μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα καταβάλουμε κάθε αγωνιστική προσπάθεια στα πλαίσια της κοινής δράσης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές και τους εκφραστές τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη  Πανελλαδική Πανεργατική απεργία την Τρίτη 16/07/2013 ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας ώρα 10,30΄.
Αυτές τις στιγμές του αγώνα δεν περισσεύει κανείς,  είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους».