Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 02:42

Θα γίνει η πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση στην Καλαμάτα

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στην Καλαμάτα όλους τους μήνες και όχι μόνο τον Αύγουστο, απαντά η Αντιφασιστική Κίνηση στην απαγόρευση πραγματοποίησης του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής, στο Πάρκο του Λιμενικού, μέσα στον Αύγουστο…

Επίσης, η Αντιφασιστική Κίνηση τονίζει ότι η πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της σημειώνονται τα εξής: «Οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας όλους τους μήνες του χρόνου και όχι μόνο τον Αύγουστο!
Διαδηλώνουμε την απέχθειά μας για το δηλητήριο του φασιστικού μορφώματος της χρυσής αυγής και αντιστεκόμαστε σθεναρά στον εκφασισμό της κοινωνίας.
Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται από τους κρατικούς θεσμούς που τον γεννούν τον εκτρέφουν και τον χρησιμοποιούν όποτε τους είναι αναγκαίος.
Η αντιμετώπισή του είναι υπόθεση όλων των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, όλων των αγωνιστών.
Παράλληλα όμως τονίζουμε ότι ήταν η ποικιλόμορφη δράση μας, η αποφασιστικότητά μας και η τεράστια συμμετοχή αυτή που ανάγκασε τα θεσμικά όργανα να αλλάξουν θέση.
Καλούμε το λαό της Καλαμάτας να συμμετέχει μαζικά στην Πανελλαδική Αντιφασιστική πορεία το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 7.00 στην Κεντρική Πλατεία».