Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 02:42

Μεγάλη η συμμετοχή των επαγγελματιών στις εκδηλώσεις για τη "Λευκή νύχτα"

Μεγάλη η συμμετοχή των επαγγελματιών στις εκδηλώσεις για τη "Λευκή νύχτα"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΝΤΑ
Μια γιορτή που θα ξεκινάει από το Ιστορικό Κέντρο και θα φτάνει μέχρι την αρχή του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, διοργανώνει ο Δήμος για τη βραδιά της 31ης Αυγούστου, μια εκδήλωση στην οποία έχει δώσει την ονομασία «Λευκή νύχτα», όπως ονομάζονται οι...

...αντίστοιχες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.
Η δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας, Παναγιώτα Ντίντα, στην οποία ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, έχει αναθέσει την ευθύνη της διοργάνωσης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι εντυπωσιακή και πως πολλοί θα πραγματοποιήσουν διάφορες εκδηλώσεις, μουσικές, χορευτικές, ακόμη και αθλητικές, έξω από τις επιχειρήσεις τους τη συγκεκριμένη νύχτα.
Σκοπός της εκδήλωσης, επανέλαβε η κ. Ντίντα, είναι η στήριξη της εμπορικής κίνησης. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα προσφέρουν τα είδη τους σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Επιπλέον, με τη «Λευκή Νύχτα» θα δοθεί μια ευκαιρία στον κόσμο να βγει το βράδυ στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, να δοκιμάσει κεράσματα, να ακούσει μουσικές, τραγούδια, να δει χορούς και ό,τι άλλο διοργανώνουν οι επαγγελματίες με το Δήμο.
Η κ. Ντίντα κάλεσε τους επαγγελματίες που ετοιμάζουν κάποια εκδήλωση να ενημερώσουν σχετικά την οργανωτική επιτροπή του Δήμου, μέχρι την Παρασκευή, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενες αλληλοεπικαλύψεις.
Στ.Μ.