Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 03:59

Αιρετή διοίκηση στο Σύλλογο των επιχειρηματιών καφέ και εστιατορίων Δήμου Καλαμάτας

Χάρης Βγενής, Μαρία Μπαλοπούλου, Ανδρέας Ζαγάκος και Γιώργος Βαρελάς Χάρης Βγενής, Μαρία Μπαλοπούλου, Ανδρέας Ζαγάκος και Γιώργος Βαρελάς

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ
Είναι γεγονός… Μετά από συζητήσεις χρόνων, αναβολές και δισταγμούς, μια ομάδα καταστηματαρχών της Καλαμάτας, κυρίως καφέ και εστιατορίων, προχώρησε στην ίδρυση Συλλόγου για την καλύτερη προώθηση των συμφερόντων τους. Χθες εξελέγη η πρώτη διοίκηση του Συλλόγου…

Μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι Σταύρος Αλεξανδρόπουλος, Χάρης Βγενής, Ανδρέας Ζαγάκος, Γιώργος Λεβεντάκης, Γιάννης Μανέττας, Μαρία Μπαλοπούλου και Παναγιώτης Χρυσομάλλης. Αναπληρωματικοί είναι οι Βασίλης Παπαδέας και Νίκος Τσάκωνας, ενώ υποψηφιότητα είχαν θέσει ακόμη οι Χαράλαμπος Αλεξόπουλος, Γρηγόρης Ρουσάκης και Παναγιώτης Σάμιτας. Η συγκρότηση της διοίκησης σε Σώμα θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Σημειώνεται ότι στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας έχουν γραφτεί μέχρι τώρα περίπου 50 καταστηματάρχες, ενώ στην κάλπη, που στήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, προσήλθαν περίπου 40 καταστηματάρχες.
Το πρώτο που έχει να κάνει ο Σύλλογος είναι να συντονίσει τα μέλη του σε διεκδικήσεις προς υπηρεσίες και αρχές, ώστε να διαμορφωθεί ένα πιο δίκαιο και ξεκάθαρο πλαίσιο για την άσκηση της δραστηριότητάς τους, καθώς και να προσελκύσει πολλούς καταστηματάρχες που δεν έχουν κάνει ακόμη εγγραφή.
Στ.Μ.