Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 10:51

Η Κατερίνα Κασιούμη πιθανή διάδοχος της Βίκυς Μαραγκοπούλου στη Σχολή Χορού

ΦΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Η χορογράφος Κατερίνα Κασιούμη θα είναι πιθανότατα η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής Χορού της Φάρις, στη θέση της Βίκυς Μαραγκοπούλου που συνταξιοδοτήθηκε, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει με αφοσίωση τις πολύτιμες υπηρεσίες της, ως άτυπη σύμβουλος…

Η Φάρις στις αρχές Οκτώβρη προκήρυξε την κάλυψη της θέσης της καλλιτεχνικής διευθύντριας στη Δημοτική Σχολή Χορού. Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να έχουν πλούσια προσόντα, δίπλωμα επαγγελματικής σχολής χορού, διευθυντική θητεία σε αναγνωρισμένη σχολή χορού ή μακρόχρονη καλλιτεχνική εκπαιδευτική σταδιοδρομία στο χορό και τη χορογραφία, γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας, αναγνώριση στο χώρο του χορού κ.ά. 
Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων υποψηφιότητας έληξε στις 14 Οκτώβρη. Τελικά υποβλήθηκε μία μόνο αίτηση, αυτή της Κατερίνας Κασιούμη, που έχει εργαστεί και στο παρελθόν στη Φάρις. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φάρις στη συνεδρίασή του, την περασμένη Παρασκευή, έκρινε ότι το βιογραφικό της Κατερίνας Κασιούμη πληροί τις προδιαγραφές της προκήρυξης. Ωστόσο η σύμβαση δεν έχει υπογραφεί ακόμη, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί διάφορα ζητήματα, όπως το μισθολογικό. 
Σε ό,τι αφορά τη Βίκυ Μαραγκοπούλου, θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τη Δημοτική Σχολή Χορού, όπως επίσης θα συνεχίσει να βοηθάει με την ίδια έμπνευση, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 
Στ.Μ.