Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 15:12

Θερμά λόγια από τη Βίκυ Μαραγκοπούλου για τη διάδοχό της Κατερίνα Κασιούμη

Βίκυ Μαραγκοπούλου και Κατερίνα Κασιούμη Βίκυ Μαραγκοπούλου και Κατερίνα Κασιούμη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
Νέα σελίδα για τον πολιτισμό στην Καλαμάτα ανοίγει με την επιλογή της χορογράφου Κατερίνας Κασιούμη ως νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας της Δημοτικής Σχολής Χορού, στη θέση της Βίκυς Μαραγκοπούλου, με τη μεγάλη προσφορά και καταξίωση. Νωρίτερα η Βίκυ Μαραγκοπούλου και η Κατερίνα Κασιούμη…

…έκαναν δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και της «Φάρις».
Η Βίκυ Μαραγκοπούλου, που συνεχίζει να έχει ουσιαστικό ρόλο στον πολιτισμό της Καλαμάτας, ως σύμβουλος της «Φάρις» και του Δήμου, εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι η ζωή της συνδέθηκε με τη δημοτική σχολή χορού και τον πολιτισμό της περιοχής μας και για τη μεγάλη αγάπη που τόνισε ότι εισπράττει μέσα από αυτή τη δραστηριότητά της. Επίσης δήλωσε ευτυχής που στη θέση της επιλέχθηκε η Κατερίνα Κασιούμη, μια γυναίκα με αξία και ήθος, όπως υπογράμμισε. Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τους μαθητές της Σχολής Χορού αλλά και κάθε άλλον για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν.
Από την πλευρά της η Κατερίνα Κασιούμη δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που επιλέχθηκε για τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Δημοτικής Σχολής Χορού. Σημείωσε ότι έχει εργαστεί στη Σχολή, πριν από δέκα χρόνια περίπου, ως δασκάλα χορού, ενώ ευχαρίστησε θερμά τη Βίκυ Μαραγκοπούλου για όσα είπε και εκείνη.
Όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σχολής Χορού, η πραγματοποίησή της θα γίνει την Κυριακή, σε σύμπραξη με το Δημοτικό Ωδείο, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 7.00 το απόγευμα και στις 9.00 το βράδυ.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «…Μ’ ένα σακί αλεύρι θα στήσουμε τραγούδι να στήσουμε χορό».
Στις 7.00 το απόγευμα η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τραγούδια και μουσική από το Δημοτικό Ωδείο και θα συνεχιστεί με παραδοσιακό παραμύθι και χορό από τη Σχολή Χορού, ενώ περίπου το αντίστροφο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ.
Στ.Μ.