Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 19:12

Καρατζαφέρης, Παπαδημούλης, Θεωνάς και Νάκος το Σάββατο στη Μεσσηνία

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 
Σε προεκλογική τροχιά μπαίνουν οι πολιτικοί και τα κόμματα, που ξεκινούν την εξόρμησή τους στην περιφέρεια για να προβάλουν τις θέσεις τους και να ζητήσουν τη στήριξη των ψηφοφόρων. Αύριο, Σάββατο, επισκέπτονται την Καλαμάτα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Θεωνά, ενώ στη Χώρα Τριφυλίας θα μιλήσει ο Αθανάσιος Νάκος, βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στις 6.30 το απόγευμα θα επισκεφθεί στο Δημαρχείο το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος στις εκλογές στηρίχθηκε και από το ΛΑΟΣ. Ακολούθως, θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματός του, στα γραφεία του ΛΑΟΣ, στην Αριστομένους.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Θεωνάς θα μιλήσουν σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, στις επτά το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», με θέμα: «Η Ελλάδα μετά τη νέα δανειακή σύμβαση και η εναλλακτική πρόταση εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ». Μία ώρα νωρίτερα, στον ίδιο χώρο, θα δώσουν συνέντευξη τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νάκος θα μιλήσει στις επτά το απόγευμα στο παλιό κινηματοθέατρο «Rex» στη Χώρα, με θέμα «Η εγκληματικότητα και η ασφάλεια των πολιτών».