Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 19:58

Η πρώτη του Μανώλη Μάκαρη αύριο ως υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
Αύριο, Παρασκευή, παρουσιάζουν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης, το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» και οι άλλες συνεργαζόμενες δυνάμεις, το αυτοδιοικητικό και πολιτικό πλαίσιο δράσης του δημοτικού συνδυασμού…

Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στη 1.15 μετά το μεσημέρι.
Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, «ο επικεφαλής της δημοτικής μας συμπαράταξης, κ. Μανώλης Μάκαρης εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, θα παρουσιάσει το αυτοδιοικητικό - πολιτικό πλαίσιο δράσης της καθώς και της αναγκαιότητας του νικηφόρου εκλογικού στόχου που έχει θέσει αυτή, για να γυρίσει σελίδα ο δήμος Καλαμάτας.
Η συμπαράταξη μας, θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ευρείες συσπειρώσεις που επιδιώκουν τη γόνιμη σύνθεση των απόψεων. Συγκροτούμε την εκλογική μας πρόταση με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από τον κομματικό χώρο που προέρχονται ή ανήκουν.
Θα είναι ένας σύγχρονος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, με προσανατολισμό να υπηρετεί πιστά το λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, της Καλαμάτας και των Δημοτικών ενοτήτων, Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, ενιαία.
Μαζί μας, σ’ αυτή την προσπάθεια, σ' αυτή την πρωτοβουλία, είναι καλοδεχούμενος κάθε πολίτης - δημότης».