Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 08:48

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αποχαιρετά τη φίλη του

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αποχαιρετά τη φίλη του

ΝΤΟΡΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ 
Ήταν μαζί μας από την πρώτη στιγμή. Από το πρώτο σχεδόν Φεστιβάλ, πριν είκοσι χρόνια. Στην αρχή παρακινημένη από την πολυαγαπημένη της αδελφή Τούλα, η οποία ήταν από τις πρώτες μαθήτριες στη Σχολή Χορού της μεγάλης Κούλας Πράτσικα. Και από τότε δεν έλειψε ποτέ, έγινε στενή μας φίλη, υποστηρίκτρια και χορηγός μας...

Για μας σπουδαία ιδιότητα, πολύ περισσότερο που ήταν απλή ιδιώτης η οποία επέλεξε να συνεισφέρει στο Φεστιβάλ μας. 
Να το υποστηρίξει, να το ζήσει, όπως και όλη την ατμόσφαιρα της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών φεστιβαλικών ημερών. Τη θυμόμαστε να αγωνιά αν προλαβαίνει να δει τις διπλές ή ακόμα και τριπλές, μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις, παραστάσεις της κάθε ημέρας και να παίρνει μέρος ζωηρά στις συζητήσεις μετά. Να διατυπώνει πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη την άποψή της με ευθύτητα. 
Αποχαιρετούμε με θλίψη την Ντόρα Ανδριοπούλου-Αθανασούλα, που έφυγε από κοντά μας στις 18 Μαρτίου 2014. Θα μας λείψει η παρουσία της, η αποφασιστικότητά της και η χαρά που ένιωθε και νιώθαμε σε κάθε μας αντάμωση. Θα θυμόμαστε πάντα τη λαμπερή της προσωπικότητα και το γεγονός ότι δικό της, μαζί με την Τούλα, ήταν το πρώτο τηλεφώνημα της χρονιάς για αναζήτηση του προγράμματος και αγορά των εισιτηρίων. Νωρίς, πριν καν ανακοινωθεί το πρόγραμμα, ήθελαν να ξέρουν για να φτιάξουν το δικό τους. 
Στην λατρεμένη της αδελφή Τούλα και την οικογένειά της, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και οι συνεργάτες του Φεστιβάλ απευθύνουν τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια.