Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 15:24

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Θόδωρος Μπρεδήμας ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Θόδωρος Μπρεδήμας ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του

ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ
Φήμες περί απόσυρσης του Θόδωρου Μπρεδήμα κυκλοφόρησαν σήμερα στην Καλαμάτα, τις οποίες όμως διαψεύδει ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, μιλώντας για «ευσεβείς πόθους» και «λασπολογίες». Οι φήμες αυτές κυκλοφόρησαν και από υποψηφίους του Παναγιώτη Νίκα, που επιθυμούν…

…οι υποψήφιοι δήμαρχοι να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου και γραπτή δήλωση του Θόδωρου Μπρεδήμα τονίζονται τα εξής: «Αποδοκιμάζοντας τις έρπουσες και κακόβουλες φήμες, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θόδωρος Μπρεδήμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ευσεβείς πόθοι αυτών που ονειρεύονται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καλό θα είναι να σκεπάζονται γιατί ο καιρός ακόμα κρατάει κρύο! Ο «Εφιάλτης», Μπρεδήμας, θα τους ταράζει τα όνειρά τους και τις ελπίδες ότι δεν θα τον βρουν απέναντί τους. Η μόνη προειδοποίηση που στέλνω είναι να μαζέψουν τα λόγια τους γιατί εκτός από τις ηθικές και πολιτικές ευθύνες τους υπάρχουν και οι ποινικές.
Δεν πρόκειται να σταματήσει κανείς τον αγώνα μας με λασπολογίες, για μια Καλαμάτα πολύ πιο ανθρώπινη, που θα κάνει μαζί μας ακόμα ένα βήμα μπροστά.
Καλούμε αυτούς που θέλουν να συμπαραταχθούν στον έντιμο και δημοκρατικό αγώνα που δίνουμε, να πλαισιώσουν την παράταξη «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας» για την τελική νίκη».