Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 15:43

Η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ που τώρα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. στον Μητροπολίτη

ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ
Προεκλογική επίσκεψη στη Μεσσηνία, για την οποία έχει θαυμάσιες εντυπώσεις καθώς την επέλεγε ως τόπο παραθερισμού, πραγματοποιεί η Νίκη Τζαβέλα, ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ που το Μάη θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ….

Η Νίκη Τζαβέλα το πρωί επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, «έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από το Μητρο­πο­λίτη, με τον οποίο τους συνδέει μακροχρόνια φιλία. Κατά τη συνάντη­ση συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας και ανταλλάγησαν απόψεις.
Η Ευρωβουλευτής ζήτησε την ευχή και ευλογία του κ. Χρυσοστόμου, για ενίσχυση στο προεκλογικό της αγώνα, δηλώνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά το Νομό Μεσσηνίας, τους ανθρώπους και τα προβλήμα­τά του, αφού για πολλά χρόνια παραθέριζε με την οικογένειά της στη Φοινικούντα, τα οποία αναπολεί με συγκίνηση και νοσταλγία, τονίζοντας ότι με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθεί στο όμορφο αυτό παραθαλάσσιο θέρετρο.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχόμε­νος στη κ. Τζαβέλα υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα της».